13. nov, 2011

Söndag

En disig kall och grå novemberdag.Min man har två gudstjänster idag, man känner livets hårda klocka ticka.Tänker tillbaka på allt man har hunnit med. Oj!!!!Tre vuxna söner ett barnbarn,Sångkarriär,och mycket mycket mer.Jag är tacksam och på samma gång rädd att inte hinna med allt jag vill.

11. nov, 2011

Resten av dagen 11-11-11

Ja,vad ska man säga.???Inte så spännande.Jag har varit och sjungit och övat orgel.Det var väldigt skönt.Dagens spännande siffror försvann i ett disigt och kallt väder.

11. nov, 2011

11-11-11

Vad har den här dagen att erbjuda?Det är bara att följa med och se.Det är disigt och dimmigt ute.Återkommer när dagen har gått ett tag.

10. nov, 2011

The day before...

Idag har jag bara vilat, nästan, jag har självklart tagit flera rundor med hunden.Dessutom så har det droppat in jobb på eftermiddagen.Nu är det klart med Solnadals värdshus den 11 maj,ska bli kul.Yngste sonen som är 185 cm och inte så liten tittar förbi snart.

10. nov, 2011

Dagen före ...

Hej!

Här startar Evas blogg.Tyck gärna till och gör inlägg när känner för det.

Dagen började med en väldig trötthet och jag upptäckte att jag förmodligen behövde vila efter en extrem höst med olika inriktningar.Så nu tillbaka till min älskade soffa.